Dopravné ZDARMA od nákupu nad 1000,-

Měníme balení naších čokolád

Spojili jsme síly s designovým studiem Butterflies & Hurricanes, který vede Míša Thomas.

 

A díky práci tohoto studia můžeme nabídnout obaly, které jsou prostě.... skvělé...


1. kompletně kompostovatelné! Všechno z papíru! Jak horní obal, který je vytištěný na FSC papír barvami, které jsou taky kompostovatelné a bez minerálních olejů! Tak taky košilka - ta je vyrobena z povoskovaného papíru, který má určitou bariéru a je ekologický.

 

2. ilustrovaný design, který vás provede nejen naší obcí Čejč, ale také příběhy za jeho hranice. Hravý a poutavý design mapy nás zavede do všech končin světa, ze kterých "sourcujeme" kakaové boby. Není to skvělé? A pokud budete pozorní, tak najdete na obalech také vtipné výjevy z našeho života

 

3. spousta informací uvnitř i pro čokoládové "NERDY". Jsme maximálně transparentní a chceme být maximálně otevření. Proto najdete veškeré informace o použitých surovinách a především bobech uvnitř našeho balení.

 

A co o obalech říkají v B&H?:

NAŠE SRDCE BIJE PRO SLADKÉ ANTIDEPRESIVUM V PŮVABNÉM OBALE!

Co by milý člověče, byly sladkosti bez Čejče? Tak alespoň mluví ilustrace na obalech čokolád HERUFEK. Ty vznikly v grafické dílně našeho studia, neb rádi podporujeme lokální firmy, které svou práci dělají srdcem. V obci Čejč se totiž nachází jejich čoko "továrna". Herůfkovi jsou česká rodinná manufaktura, jejíž gró tvoří kvalita a poctivost. Přesvědčte se o našich slovech sami. Vyzkoušejte jejich produkty na vlastní chuťové pohárky!

Herůfek je čokoláda s příběhem.

 

 

 

 

 

 

Zpět do obchodu